Política de privadesa

El POSCOM Tour Operating AG (Tscharnerstrasse 37, 3007 Berna, Suïssa), és l'operador de les pàgines web ferienverein.ch, bikeholiday.ch, hotel-altein.ch, hotel-schweizerhof-sils.ch, hotel-victoria-lauberhorn.ch, hotel-valaisia.ch, pastaandmore-wengen.ch, tirreno-resort.com, giverola-resort.com i campingpola.es i, per tant, responsable de la recollida, tractament i ús de les seves dades personals i de la compatibilitat del tractament de dades amb la legislació suïssa. 

La seva confiança és important per a nosaltres, és per això que ens  prenem seriosament el tema de la protecció de dades i prestem atenció a la seguretat adequada. Per descomptat, observem les disposicions legals de la Llei Federal de protecció de dades (DSG), del Reglament de la Llei Federal de protecció de dades (OFADP), la Llei de Telecomunicaciones (FMG) i, si escau, altres disposicions de protecció de dades, en particular el Reglament de protecció de dades de la Unió Europea ( DSGVO).

Per saber quina informació personal recopilem sobre vostè i amb quina finalitat la fem servir, tingui en compte la informació següent.

1. Àmbit i finalitat de la recollida, tractament i utilització de dades personals

a. quan visiti un dels llocs web esmentats anteriorment

Quan visiti els nostres llocs web, els nostres servidors emmagatzemen temporalment tots els accessos en un fitxer de registre. Les dades següents es recolliran sense la seva intervenció i s'emmagatzemaran durant 30 dies:

  • l'adreça IP de l'ordinador sol·licitant
  • data i hora d'accés
  • el nom i l'URL del fitxer recuperat
  • el lloc web des del qual es va fer l'accés
  • el sistema operatiu de l'ordinador i el navegador que utilitzeu

La recollida i tractament d'aquestes dades es fa amb el propòsit de possibilitar l'ús dels nostres llocs Web (configuració de la connexió),  per garantir la seguretat de sistema i estabilitat i per permetre l'optimització de la nostra oferta d'Internet, així com per  efectes estadístics interns. Aquest és el nostre legítim interès en el processament de dades de conformitat amb  l'article 6 paràgraf 1 ap. f DSGVO. 

A més, quan visiteu els nostres llocs web, utilitzem els anomenats píxels i galetes per mostrar anuncis personalitzats i per serveis d'anàlisi web. Podeu trobar més detalls al punt 2, punt 6 i punt 7 de la Política de privadesa.

b. quan faci servir el nostre formulari de sol·licitud

Pot utilitzar un formulari  per enviar una sol·licitud de reserva a un hotel. L'entrada de les següents dades personals és obligatòria:

  • Salutació
  • Nom i cognom
  • Adreça electrònica

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris El fet de no disposar d'aquesta informació pot impedir la prestació dels nostres serveis. La provisió d'altres informacions és opcional i no influeix en l'ús dels nostres llocs web.

Només fem servir aquestes dades per respondre a la vostra sol·licitud de contacte el millor  possible i d'una manera personalitzada. En processar la vostra sol·licitud de contacte, tenim un interès legítim de conformitat amb l'article 6 paràgraf 1 ap. f DSGVO. Podeu oposar-vos a aquest processament de dades en qualsevol moment (per obtenir dades de contacte, vegeu més avall el punt 10).

c. quan feu servir el nostre formulari per a cites de massatges

Per fer ús d'un massatge, teniu l'opció d'utilitzar un formulari per tal d'enviar una sol·licitud de cita a un hotel. L'entrada de les següents dades personals és obligatòria:

  • Nom i cognom
  • Telèfon
  • Adreça electrònica
  • Oferta (massatge desitjat)
  • Data i hora

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris El fet de no disposar d'aquesta informació pot impedir la prestació dels nostres serveis. La provisió d'altres informacions és opcional i no influeix en l'ús dels nostres llocs web.

Només fem servir aquestes dades per respondre a la vostra sol·licitud de contacte el millor  possible i d'una manera personalitzada. En processar la vostra sol·licitud de contacte, tenim un interès legítim de conformitat amb l'article 6 paràgraf 1 ap. f DSGVO. Podeu oposar-vos a aquest processament de dades en qualsevol moment (per obtenir dades de contacte, vegeu més avall el punt 10).

d. en registrar-vos al nostre butlletí

Teniu l'oportunitat de subscriure-us al nostre butlletí als nostres llocs web. Això requereix un registre. Com a part del registre, cal proporcionar les dades següents:

  • Salutació
  • Nom i cognom
  • Adreça electrònica

Les dades anteriors són necessàries per al processament de dades. 

Al registrar-vos, ens doneu el vostre consentiment pel tractament de les vostres dades per a l'enviament regular del butlletí  a l'adreça que ens heu especificat i per l'anàlisi estadística de les conductes d'ús i l'optimització del butlletí. Aquest consentiments'estableix de conformitat amb l'article 6 paràgraf 1 ap. a DSGVO la nostra base legal per al tractament de la vostra adreça de correu electrònic. Tenim dret a encarregar a tercers el tractament tècnic de mesures de publicitat i a transmetre les vostres dades amb aquest propòsit (vegeu més avall, punt 3).

Al final de cada butlletí trobareu un enllaç on podeu cancel·lar la subscripció en qualsevol moment. 

e. quan reserveu una habitació d'hotel o un paquet de vacances

A les nostres pàgines web hi ha diferents possibilitats de fer reserves o reserves o demanar material informatiu. A les pàgines Web hotel-victòria-lauberhorn.ch, hotel Schweizerhof- sils.ch, giverola-resort.com i el tirreno resort.com podeu accedir a la plataforma de reserves a tercers. Allí s'apliquen les condicions d'ús i de privadesa d'aquest proveïdor. Depenent del rendiment, es recullen diferents dades en aquest context. Un exemple d'aquestes dades són:

  • Salutació i / o empresa
  • Nom i cognom
  • Adreça (carrer, número de casa, codi postal, ciutat, país)
  • Altres dades de contacte (adreça de correu electrònic, número de telèfon)
  • Si cal, informació de targeta de crèdit
  • Dades requerides per reservar un vol en funció dels requisits de la companyia aèria o de les autoritats
  • Dades sobre altres passatgers
  • Altres detalls com ara el lloc d'embarcament pel viatge en autobús a Espanya, la sol·licitud d'estacionament, l'alçada en el cas de lloguer de bicicletes, etc.

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris El fet de no disposar d'aquesta informació pot impedir la prestació dels nostres serveis. La provisió d'altres informacions és opcional i no influeix en l'ús dels nostres llocs web.

El fonament jurídic per al tractament de les dades esmentades es troba en el compliment d'un contracte de conformitat amb l'article 6, paràgraf 1 ap. b DSGVO.

f. formulari de competències

Ocasionalment organitzem concursos, competicions o esdeveniments similars. En cas que participeu, processarem la vostra informació de contacte i les vostres dades per realitzar les competicions i concursos i, si cal,  per comunicar-nos més tard amb vosté en relació amb això i amb finalitat publicitària. Podeu trobar més detalls a les respectives condicions de participació. 

g. ofertes d'ocupació

Si entregueu la vostra sol·licitud al nostre anunci d'ocupació en línia,  recollirem i processarem les vostres dades de sol·licitud de feina a fi de tramitar el procés de sol·licitud electrònica. Un cop feu la vostra sol·licitud de finalització d'un contracte, les dades aportades podran ser emmagatzemades per les finalitats habituals i pels processos administratius en el marc del reglament jurídic pertinent. Si ens doneu més informació de la necessària,  , es farà en el marc d'un consentiment conforme a l'art. 6 paràgraf 1 frase 1 ap. a GDPR. Com a part del processament, les vostres dades es poden transmetre a persones de la nostra empresa, així com als proveïdors de serveis que estan vinculats per contracte, que tenen compromís de confidencialitat i que realitzen tasques de processament de dades.

2. Ús de les vostres dades amb finalitats publicitàries

a. Creeu un perfil d'usuari utilitzant un pseudònim

Per proporcionar-li serveis i informació personalitzats als nostres llocs web (orientació in situ), utilitzem i analitzem les dades que recopilem sobre vostè quan visiteu els llocs web. Si cal, també es poden utilitzar les anomenades galetes per al processament corresponent (vegeu més avall, paràgraf. 6). L'anàlisi del comportament de l'usuari pot conduir a la creació d'un anomenat perfil d'ús. La recopilació de les dades d'ús només es realitza amb pseudònim, mai amb dades personals no pseudònimes.

Facebook
Condicions d'Ús
Política de privacitat

Per tal d'habilitar el màrqueting personalitzat a les xarxes socials, integrem l'anomenat Remarketing Pixel de Facebook als llocs web. Si teniu un compte amb una xarxa social amb això inclòs i al moment de visitar la pàgina heu iniciat sessió, aquest píxel vincula la visita de la pàgina al vostre compte. Tanqueu el vostre compte abans de visitar la pàgina per evitar un enllaç. Podeu crear configuracions addicionals per a la publicitat a les xarxes socials respectives del vostre perfil d'usuari. La creació de perfils d'usuaris pseudonimitzats per a fins publicitaris i d'anàlisi es basa en un interès legítim de conformitat amb l'article 6 paràgraf 1 ap. f DSGVO. Això s'aplica a tots en aquest punt  2 operacions de processament de dades mencionades. L'interès legítim és el màrqueting directe i l'anàlisi de l'ús del nostre lloc web.

b. redireccionament

Utilitzem tecnologies de redireccionament als llocs web. El vostre comportament com a usuari s'analitzarà a les nostres pàgines web per poder oferir-vos anuncis personalitzats als llocs web associats. El comportament de l'usuari es registra com a pseudònim.

La majoria de les tecnologies de redireccionament utilitzen galetes (vegeu el punt 6 més avall).

Remàrqueting d'AdWords de Google
Condicions d'Ús
Política de privacitat

Utilitzeu aquests llocs web AdWords de Google Pixel de remàrqueting i Google AdWords Pixel, serveis de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA ("Google"), per mostrar anuncis basats en l'ús de llocs web visitats anteriorment. La informació que genera la galeta sobre la visita d'aquest lloc web (incloent la vostra direcció IP) serà transmesa a un servidor de Google i altres als Estats Units i emmagatzemada (per a transferències de dades personals a la seu d'Estats Units vegeu més avall al punt 9 informació addicional).

Google utilitzarà aquesta informació per avaluar l'ús de pàgines Web relacionades amb les visualitzacions  per a informes de l'activitat i crear anuncis per als operadors del lloc web i a més a més per proporcionar serveis relacionats amb l'ús de la pàgina Web i l'ús d'Internet. Google també pot transferir aquesta informació a tercers si així ho requereix la llei o si  aquests tercers gestionen aquestes dades en nom de Google. 

També utilitzem el Gestor d'etiquetes de Google per gestionar els serveis publicitaris basats en l'ús. L'eina del gestor d'etiquetes en si és un domini sense galetes i no recopila informació personal. Al contrari, l'eina és responsable de desencadenar altres etiquetes que poden recollir dades (vegeu més amunt). Si heu desactivat el domini o el nivell de les galetes, es mantindrà vigent per a totes les etiquetes de seguiment implementades amb el Gestor d'etiquetes de Google.

Seguiment de conversions Bing
Condicions d'ús
Política de privacitat

Els nostres llocs web també utilitzen el seguiment de conversions de Microsoft (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, EUA). Els anuncis de Microsoft Bing col·loquen una galeta a l'ordinador si heu arribat al nostre lloc web a través d'un anunci de Microsoft Bing. D'aquesta manera Microsoft Bing i nosaltres podem detectar que algú ha fet clic a un anunci, per tal que sigui redirigit a les nostres pàgines web i arribi a una pàgina de destinació predefinida. D'aquesta manera sabem el nombre total d'usuaris que han fet clic a un anunci Bing i, posteriorment, s'han redirigit a la pàgina de destinació. No es proporciona cap informació personal sobre la identitat de l'usuari. 

Podeu evitar el redireccionament en qualsevol moment si rebutgeu o desactiveu les galetes pertinents a la barra de menú del vostre navegador web (vegeu el punt 6 més avall). També podeu visitar el lloc web de Digital Advertising Alliance a optout.aboutads.info Sol·liciteu una exclusió per a les altres eines publicitàries i de redireccionament que es mencionin.

3. Divulgació de dades a tercers

Només divulgarem la vostra informació personal si heu consentit expressament en l'obligació legal de fer-ho o si això és necessari per fer complir els nostres drets, en particular per fer complir les reclamacions derivades de la relació entre vostè i POSCOM Tour Operating AG. 

En concret, podem transferir les vostres dades a altres empreses del Grup i, en particular, als nostres hotels, amb finalitats de gestió i per a diversos processos. 

A més, compartirem la vostra informació amb tercers, en la mesura que això sigui necessari en el context de l'ús dels llocs web per a la prestació dels serveis que necessiteu i l'anàlisi del comportament dels usuaris. Si això és necessari per a les finalitats establertes a la frase 1, la divulgació també es pot fer a l'estranger. Si els llocs web contenen enllaços a llocs web de tercers, POSCOM Tour Operating AG ja no influeix en la recopilació, processament, emmagatzematge o ús de dades personals per part de tercers després de fer clic en aquests enllaços i no assumeix cap responsabilitat d'aquest tercers.

Cal destacar, que si reserveu un viatge amb nosaltres, podem transmetre les vostres dades personals segons el contingut de la reserva a les empreses de transport (en particular empreses d'autobusos, companyies aèries, etc.) i altres proveïdors (TOUROPERADORS externs, Empreses de lloguer de cotxes, etc.) . La responsabilitat de les vostres dades depèn d'aquests destinataris. En particular, en relació amb el transport aeri, també és possible que nosaltres o les línies aèries transmetem les dades del vostre viatge a les autoritats respectives. 

Finalment, podem revelar la vostra informació personal a tercers (p. ex., autoritats a Suïssa i a l'estranger), si així ho requereix la llei. A més a més, ens reservem el dret de processar les vostres dades personals per tal de complir amb una ordre judicial o per afirmar o defensar reclamacions legals si transferim reclamacions contra vostè a altres empreses (per exemple, cobrament de deutes) o si considerem que és necessari per altres motius legals.

4. Transferència de dades personals a l'estranger

POSCOM Tour Operating AG té dret a transferir les vostres dades personals a tercers (proveïdors de serveis contractats) a l'estranger, si això és necessari per al tractament de dades descrit en aquesta Política de privacitat. Estan obligats en la mateixa mesura que nosaltres mateixos per a la protecció de dades. Si el nivell de protecció de dades d'un país no es correspon amb el suís o l'europeu, garantim contractualment que la protecció de les vostres dades personals correspongui en tot moment a la de Suïssa o a la UE.

5. Seguretat de les dades

Utilitzem les mesures de seguretat tècnica i organitzativa adequades per protegir les seves dades personals emmagatzemades contra manipulacions, pèrdues parcials o completes i contra l'accés no autoritzat per part de tercers. Les nostres mesures de seguretat es milloren contínuament amb els avenços tecnològics. 

Siempre haureu de tractar la vostra informació de pagament de forma confidencial i tancar la finestra del navegador quan hagueu acabat de comunicar-vos amb nosaltres, especialment si compartiu l'ordinador amb els altres.

També ens prenem seriosament la privadesa corporativa. Estem obligats a mantenir la confidencialitat i a complir les normes de protecció de dades amb els nostres empleats i les empreses de serveis que hem contractat.

6. Galetes

Les galetes ajuden, de moltes maneres, a fer que la vostra visita al nostre lloc web sigui més fàcil, més agradable i més significativa. Les galetes són fitxers d'informació que el navegador web desa automàticament al disc dur del vostre ordinador quan visiteu les nostres pàgines web. Les galetes no danyen el disc dur de l'ordinador ni ens faciliten dades personals de l'usuari.

Per exemple, utilitzem galetes per adaptar millor la informació, les ofertes i la publicitat als vostres interessos individuals. L'ús no significa que rebem informació personal nova sobre vostè com a visitant en línia. La majoria dels navegadors d'Internet accepten les galetes automàticament. Tanmateix, podeu configurar el navegador perquè les galetes no estiguin emmagatzemades a l'ordinador o perquè aparegui una nota cada cop que  rebeu una nova galeta.

La inhabilitació de les galetes pot significar que no pugueu utilitzar totes les funcions dels nostres llocs web.

7. Eina de seguiment Google Analytics

Google Analytics
Condicions d'ús
Política de privacitat

Als nostres llocs web, utilitzem Google Analytics, un servei d'anàlisi web de Google Inc. ("Google"). Amb aquesta eina de seguiment, el vostre comportament de navegació es monitoritza als nostres llocs web. Aquesta observació es fa amb el propòsit del disseny basat en les necessitats i l'optimització contínua dels nostres llocs web. 

Google Analytics utilitza les anomenades "galetes", fitxers de text que s'emmagatzemen a l'ordinador i que permeten una anàlisi de l'ús de les pàgines web per part vostra. La informació generada per la galeta sobre l'ús d'aquestes pàgines web es transmet a un servidor de Google als EUA on s'hi emmagatzema. Google utilitzarà aquesta informació per avaluar l'ús de pàgines Web relacionades amb les visualitzacions,  per a informes de l'activitat i crear anuncis per als operadors del lloc web i, a més a més, per proporcionar serveis relacionats amb l'ús de la pàgina Web i l'ús d'Internet. Google també pot transferir aquesta informació a tercers si així ho requereix la llei o si  aquestes persones gestionen aquestes dades en nom de Google.

Google mai associarà la vostra adreça IP amb altres dades de Google. A més a més, aquests llocs web utilitzen sempre Google Analytics amb l'extensió "anonymizeIP", de manera que les adreces IP només es  processen de manera abreujada per evitar una referència directa a vostè. Aquesta extensió garanteix que no es recopilen dades d'adreça IP detallades durant la visita del lloc web.

Podeu evitar la instal·lació de les galetes amb la configuració adequada del software  del vostre navegador; no obstant això, assenyalem que, en aquest cas, és possible que no pugueu utilitzar totes les funcions d'aquestes pàgines web.

Mitjançant l'ús d'aquest lloc web, vostè accepta el tractament de les seves dades per part de Google de la manera i per als fins exposats anteriorment.

Si no voleu que Google obtingui dades del vostre navegador quan visiteu les pàgines, podeu trobar aquí (tools.google.com/dlpage/gaoptout) el vincle a la solució OptOut per a Google Analytics. Aquest complement impedeix que el navegador sol·liciti el codi d'Analytics perquè Google no rebi cap informació quan s'accedeix a la pàgina. El connector està disponible per a diferents tipus de navegador. Segons Google, el navegador bloqueja l'script de Google Analytics després de la instal·lació.

Si no hi ha cap plugin per al navegador (per exemple, perquè visiteu aquest lloc web mitjançant un mòbil), podeu evitar la recollida de dades fent clic al següent enllaç: desactivar Analítica Google. JavaScript:gaOptout()

Amb això s'instal·la l'anomenat OptOutCookie, que impedeix la captura futura de les vostres dades quan visiteu aquesta entrada a Internet (només s'aplica al navegador actual). Per al bon funcionament dels OptOutCookies, el vostre navegador s'ha de configurar de manera que aquestes galetes es puguin emmagatzemar permanentment.

8. Enllaços als nostres llocs web

Si les pàgines Web contenen enllaços a pàgines Web de tercers, com ara Instagram, Facebook, YouTube, Flickr o altres pàgines Web,  després de fer clic en aquest enllaç POSCOM Tour Operating AG no té cap influència en  la recollida, processament, emmagatzematge o ús de dades personals pels operadors d'aquests llocs Web  i no assumeix cap responsabilitat. Tingueu en compte, per tant, la corresponent política de privadesa  d'aquests llocs web.

9. Avís sobre transferència de dades als EUA

A fi de comptar amb una informació completa , voldríem assenyalar als usuaris domiciliats o amb seu a Suïssa que als Estats Units hi ha mesures de vigilància  per part de les autoritats nord-americanes, que generalment permeten l'emmagatzematge de totes les dades personals de totes les persones, les quals seran transferides de Suïssa als EUA. Això es fa sense cap tipus de diferenciació, limitació o excepció en funció de l'objectiu perseguit i sense un criteri objectiu que limiti l'accés de les autoritats nord-americanes a les dades i el seu posterior ús per propòsits molt específics i estrictament limitats, que pot justificar tant l'accés com l'ús d'aquestes dades. D'altra banda, assenyalem que als EUA no hi ha recursos legals disponibles per a les persones afectades de Suïssa que els hi permetin accedir a les dades personals i obtenir la seva rectificació o supressió, ni cap recurs jurídic eficaç contra els Drets d'accés generals per part de les autoritats nord-americanes. Informem explícitament a la persona interessada sobre aquesta situació de fet i dret, per tal de que prengui una decisió amb el degut coneixement de causa pel consentiment en l'ús de les seves dades.

Per als usuaris que resideixen als Estats membres de la UE, tingueu en compte que, des del punt de vista de la Unió Europea, els Estats Units no tenen els nivells suficients de protecció de dades degut, entre altres coses, a les qüestions esmentades en aquest apartat. En la mesura que hem descrit en aquesta política de privadesa, als destinataris de dades (com ara Google o Facebook) que es troben als Estats Units, se'ls garanteix, bé per acords contractuals amb aquestes empreses o bé mitjançant la garantia de certificació d'aquestes empreses  sota l'etiqueta de privadesa UE-EUA, que les seves dades junt amb les dels nostres socis tinguin un nivell adequat de protecció.

10. Dret a la informació, correcció, esborrat i restricció del processament; dret a la portabilitat de dades

Vostè té dret a sol·licitar de forma gratuita,  informació sobre les dades personals que emmagatzemem sobre vostè. A més, teniu dret a corregir les dades inexactes i el dret d'eliminar les vostres dades personals, sempre que no hi hagi cap obligació d'emmagatzematge legal o un requisit d'autorització que ens permeti processar les dades. A més a més, segons els articles 18 i 21 del DSGVO, teniu dret a exigir una restricció del tractament de dades i oposar-se al tractament de dades.

També teniu dret a reclamar-nos les dades que ens heu facilitat (dret a la portabilitat de dades). Sota petició, també transmetem les dades a un tercer de la seva elecció. Teniu dret a rebre les dades en un format de fitxer estàndard.

Podeu contactar amb nosaltres per les finalitats abans esmentades a través de l'adreça de correu electrònic datenschutz(at)ferienverein.ch. La vostra persona de contacte és POSCOM Tour Operating AG, Tscharnerstrasse 37, 3007 Bern.

També per a reclamacions a la zona de la UE podeu contactar amb el nostre responsable de protecció de dades al correu electrònic: datenschutz(at)ferienverein.ch disponible.

Podem, segons el nostre propi criteri, requerir una prova d'identitat per processar les vostres sol·licituds.

També podeu informar-nos de què fer amb la vostra informació després de la seva mort,  donant-nos les instruccions pertinents.

11. Emmagatzematge de dades

Només emmagatzemem informació personal durant el temps que sigui necessari

  • per utilitzar els serveis de seguiment, publicitat i anàlisi anteriors dins del nostre interès legítim;
  • per dur a terme els serveis en la mesura especificada anteriorment, que heu demanat o al qual hagueu donat el vostre consentiment (per exemple, al butlletí electrònic acc. Punt 1 d);
  • per complir amb les nostres obligacions legals.

Conservarem les dades del contracte durant un temps, ja que això exigeixen els requisits legals d'emmagatzematge. Els requisits de retenció que ens obliguen a mantenir les dades provenen de la comptabilitat i la regulació fiscal. Segons aquesta normativa, la comunicació empresarial, els contractes tancats i els documents comptables s'han de mantenir fins a 10 anys. Tan bon punt no necessitem aquestes dades per dur a terme els vostres serveis, aquestes seran bloquejades. Això significa que les dades només es podran utilitzar a efectes comptables i amb finalitats fiscals.

12. Dret a la reclamació davant d'una autoritat de control de protecció de dades

Si viviu en un país de la UE,  teniu dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control de protecció de dades en qualsevol moment.

13. Canvi de la política de privadesa

Ens reservem el dret a canviar la política de privadesa en qualsevol moment per adaptar-la a una situació jurídica modificada o als canvis en els nostres serveis o processament de dades. En general, la declaració de protecció de dades en la versió en vigor al principi del processament pertinent s'aplica pel processament de dades.

14. Legislació aplicable

L'ús dels nostres llocs web i l'ús dels nostres serveis estan subjectes a la legislació suïssa. El lloc de jurisdicció és Berna.

 
.